Menu Close

Креативна академия, е проект на Креативен център Русе, свързан с извънкласното обучение и усъвършенстване на деца от две възрастови групи : от 10 до 14 години и от 14 до 18 години. В Този период ориентирането на  децата към дадена професия  е изключително важно. Във тези години те оформят себе си в два етапа  ние ви предлагаме:

Безопасна работна среда, 

Висококачествено оборудване

Персонално внимание на всеки млад курсист

Професионални насоки за обучение и работа

Креативна академия не предлага определена специалност, това не е обикновен курс. Ние ще покажем на вашите деца как да мислят креативно, да синтезират идеи, също така ще ги научим как да работят с професионален лицензиран софтуер, ще положим основите на проектирането във дизайна на рекламни материали. Курсът ще включва така нашумелите продукти Adobe Photoshop и Аdobe Ilustrator, както и някои продукти на Аdobe за видео обработка, обработка на снимки и 2D добавена реалност.

Нашата база разполага с изключително мощни компютри, с 4k монитори и графични таблети wacom , както и с vr очила. 

Курсът на обучение ще продължи 4 месеца по 2 часа седмично, цената е 89 лв на месец.

За повече информация или записване, моля свържете се с нас на creativeruse@gmail.com

“Creative center Ruse” заедно с „Агенция за Развитие и Обучение“ ЕООД, предоставя
възможност на всички ученици от гр. Русе да се включат в Креативна Академия.

„Креативен център Русе“ започна записване на младежи от 10 до 14 години и от 14 до 19 години за два курса а именно – 1. Курс: “ПРОЕКТИРАНЕ НА ФАНТАСТИЧНИ СВЕТОВЕ”       2. Курс: “СЪЗДАВАНЕ НА РЕАЛИСТИЧНИ ГЕРОИ”

Курсовете, ще бъдат с продължителност 4 месеца. Всеки желаещ, ще може да се запише на e-mail: creativeruse@gmail.com; телефон: 0897 62 66 69 или на място: Русе, ул. “Николаевска”40А  ЛИНК ЗА ЗАПИСВАНЕ

Курсовете стартират през месец Май. Курсистите ще бъдат разделени на две възрастови групи от 10 до 14 години и от 14 до 19 години. На всеки записал се ще разполага с работно място, включващо: компютър с 4К монитор, лицензиран софтуер Аdobe, както и професионален графичен таблет WACOM.  Обучителния център се намира на ул. „Николаевска“ 40. Част от разходите са поети от Агенция за развитие на човешките ресурси като всеки обучаем ще трябва да заплати такса по 89 лева на месец.

Учебната програма е разработена изцяло от „Креативен център Русе“ и е иновативна за България. Тези курсове са разработени по начин, създавайки основа за бъдещото развитие на младите хора, в сферата на креативните индустрии. Те са въвеждащи за определени сектори на дигиталните технологии. След завършването си, всеки младеж ще има основни познания и опит, чрез които ще могат да продължат своето развитие.

„Креативен център Русе“ продължава да работи самостоятелно със собствени сили и средства за създаване на среда в гр. Русе за привличане на фирми от Креативните индустрии.

„Креативен център Русе“ е създаден от Агенция за развитие на човешките ресурси. АРЧР е сдружение с нестопанска цел, създадено през 2004 година в Русе с цел да подпомага развитието и утвърждаването на гражданското общество, науката, техниката и технологиите – https://hrda.smebg.net/ 

Намерете ни във Фейсбук:  

https://www.facebook.com/CreativeRuse или на www.creativeruse.hrda.bg

тел. 0897 62 66 69